Digitaalinen KYC-palvelu

Netvisor KYCin avulla luot tilitoimistollesi tehokkaan ja turvallisen asiakkaan tuntemisen prosessin. Olemme jo usean Fivaldi-käyttäjän valinta. Tutustu Netvsor KYC -palveluun.

Kycittäminen voi todellakin olla helppoa!

Luo sujuva ja automatisoitu KYC-prosessi.

✅ Valmistele tietopyyntö
✅ Tunnista asiakkaasi
✅ Tee riskiarviointi
✅ Hoida kaikki yhdellä palvelulla, jota jokainen osaa käyttää

➡ Säästä satoja työtunteja ja tuhansia euroja vuodessa

Netvisor KYC on ilman muuta investointi, joka on kannattanut. Järjestelmä automatisoi työvaiheita, hakee dataa monista eri lähteistä, muistuttaa tarkistuspisteistä tai tietojen poistosta, minimoi inhimilliset virheet ja säästää aikaa. Itse tehtynä vastaavan rakentaminen tulisi hyvin kalliiksi.

Veli-Matti Ollikainen, toimitusjohtaja, Rotio

Automatisoi asiakkaan tunteminen Netvisor KYCillä

Netvisor KYC on suunniteltu vastaamaan jokaisen tilitoimiston tarpeita. Sinun ei tarvitse olla Netvisorin taloushallinto-ohjelmiston tai palkanlaskentajärjestelmän käyttäjä käyttääksesi Netvisor KYC -palvelua.

Taytä rahanpesulain vaatimukset silmänräpäyksessä

Helppokäyttöinen KYC-palvelu täyttää kaikki rahanpesulain vaatimukset ja karsii turhat, manuaaliset työvaiheet. Hae edunsaajat, tarkistat pakotelista- ja PEP-tiedot ja riskiluokittele asiakkaasi vain muutamalla klikkauksella. Asiakkaasi KYC-prosessi on tehty parhaimmillaan alle 5 minuutissa.

Apurina automaatio

Netvisor KYC suoraviivaistaa monivaiheisen ja aikaa vievän KYC-prosessin. Palvelun kattavien toiminnallisuuksien ja selkeän KYC-prosessin avulla vapautat aikaa asiakkaillesi.

Automaation avulla pääset eroon kynä-paperi-hässäkästä ja varmistat, että jokainen i:n piste on aina paikoillaan.

Luotettava valinta riskienhallintasi tueksi

Kun KYC-prosessi on kunnossa, vältät kalliit sanktiot ja ikävät mainehaitat. Palvelu auttaa esimerkiksi oman toiminnan riskiarvion laatimisessa ja hälyttää rekisteritiedoissa havaituista poikkeamista.

100% Netvisor KYCin asiakkaista on läpäissyt aluehallinotvirastojen tekemät ilmoitusvelvollisiin kohdistetut tarkastukset.

Haluatko tutustua palveluun tarkemmin?

Katso tuotedemo ja näe, miten helppoa kycittäminen voi olla!

Markkinoiden kattavimmat ominaisuudet saatavillasi

Ketterä palvelu korvaa manuaalisen kycittämisen.

Automaattinen asiakkaiden muistuttaminen

Netvisor KYC lähettää puolestasi automaattisia muistutuksia vastaamattomiin tietopyyntöihin. Tämä lyhentää huomattavasti KYC-prosessiin kuluvaa aikaa.

Pakote- ja PEP-listatarkistukset

Tarkista asiakkaasi automaattisesti ajantasaisia pakotelistoja vastaan. Netvisor KYC pitää huolen, että tarkastukset ovat aina ajan tasalla ja hälyttää tiedoissa tapahtuneista muutoksista.

Helppoa riskienahallintaa

Netvisor KYC auttaa tunnistamaan ja hallitsemaan yrityksesi riskejä. Älykäs automaatio tarjoaa työkalut riskiluokan määrittämiseen ja seurantavälien asettamiseen. Netvisor KYC auttaa sinua tekemään sekä lakisääteisen oman toiminnan riskiarvion että asiakaskohtaiset riskiarviot.

Nopeat massatoiminnot

Haluatko kycittää useita asiakkaita yhdellä kertaa? Onnistuu! Koko asiakaskannan tuominen järjestelmään onnistuu helposti yhdellä kertaa kätevän tuonti-tiedoston avulla. Säästät aikaa myös tekemällä kattavat reksiterihaut sekä lähettämällä tietopyynnöt useammalle asiakkaalle kaikki yhdellä kerralla.

Näin kycität Netvisor KYCillä

Kerää tuntemistiedot minuuteissa Netvisor KYCillä

1.

Esitäytä tietopyyntö hakemalla asiakkaasi perustiedot automaattisia rekisterihakuja hyödyntämällä. Netvisor KYC mahdollistaa asiakkaasi ja hänen sidosryhmänsä tietojen tarkastamisen ajantasaisilta pakote- ja sanktiolistoilta vain parilla klikkauksella. Tarkistuksen jälkeen asiakkaalle lähetetään tietopyyntö, jotta hän voi täydentää tuntemistiedot.

2.

Asiakas vahvistaa henkilöllisyytensä käyttämällä vahvaa tunnistautumista tai mobiilivarmennetta ja vastaa lain edellyttämiin toimialakohtaisiin kysymyksiin. Lopuksi täytetty tietopyyntö palautetaan lähettäjälle.

3.

Netvisor KYC auttaa tietopyynnön analysoinnissa ja asiakkaan riskitason arvioinnissa. Tunnistamistiedot tallennetaan turvallisesti palveluun. Säännöllisesti päivittyvät rekisteritiedot varoittavat heti, jos tuntemistiedoissa tapahtuu muutoksia. Näin voit kohdistaa valvonnan suuremman riskin asiakkaisiin ja antaa automaation hoitaa matalan riskin asiakkaiden seurannan.

Kustannustehokas ratkaisu kycittämiseen.

Hinta alkaen 20 €/kk

Valitse yrityksesi tarpeisiin sopiva hinnoittelupaketti.

Haluatko kuulla lisää?

Oletko valmis ottamaan askeleen kohti sujuvampaa arkea? Ota yhteyttä, asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.