Koulutus & konsultointi

Pidä osaaminen ajan tasalla ja tehosta järjestelmän käyttöä – hyödynnä maksuttomia ohjevideoita, tukisivustoa tai ota asiantuntija täsmäavuksi. Asiakkaanamme et jää yksin.

Fivaldin koulutus & konsultointi

Olemme apunasi kaikissa koulutustarpeissa. Tutustu vaihtoehtoihin alla.

Konsultointi – tukea järjestelmän käyttöön

✓ Fivaldin asiantuntijoiden avustuksella saat henkilökohtaista tukea järjestelmän käyttöön

✓ Konsultoinnin tilaus on yleensä ajankohtainen esimerkiksi pääkäyttäjän vaihtuessa, uuden sovelluksen käyttöönotossa tai isomman ongelman ratkaisemisessa

✓ Konsultointi voidaan järjestää yrityksellesi parhaiten sopivalla tavalla, joko yrityksenne tiloissa tai etäyhteydellä.

Maksuton koulutustarjonta – kehitä osaamistasi silloin, kun sinulle sopii

✓ Ohjevideoiden avulla Fivaldin oppiminen ja oman osaamisen syventäminen on mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta

✓ Voit jakaa videoita vapaasti kaikille Fivaldi-käyttäjille. Videoiden katselu ei edellytä kirjautumista

Tapahtuma- ja koulutuskalenteri

Webinaarikoulutuksista saat vinkkejä ja täsmätietoa Fivaldin toiminnallisuuksista ja järjestelmän tehokkaasta käytöstä. Koulutukset ovat maksuttomia.

Sovellustuki – apuna arjen haasteissa

Fivaldin sovellustuki tukee veloituksetta käyttäjiä palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Monipuolisista sovellustuen kanavista saat apua ongelmatilanteisiin.

Varaa konsultointiaika kalenterista

Haluatko täydentää osaamistasi, tarvitsetko täsmäapua tai uusia ominaisuuksia käyttöönne? Varaa Fivaldin kouluttajalta oma maksullinen konsultointiaika. Voi käyttää varaukseen kalenteria tai lähettää meille viestin alla olevan lomakkeen kautta.

 

Ota yhteyttä konsultointiin

Pyydä tarjous Fivaldin koulutuksesta ja konsultoinnista. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä tarpeiden läpikäyntiä ja toteutusajankohdan sopimista varten.

Palveluhinnasto

Tätä palveluhinnastoa sovelletaan Visma Solutions Oy:n (Toimittaja) toimittaessa Asiakkailleen Visma Fivaldi tuotteeseen ja niiden käyttöön liittyviä palveluita. Palvelun toimitusaika vahvistetaan palvelun tilauksen yhteydessä.

Hinnat

1.1.2023 alkaen

Koulutuspalvelut
Asiakaskohtainen koulutus ja konsultointi:
1 130 eur / päivä
215 eur / tunti

Asiakaskohtaisen koulutuksen lisätunnit (alkavalta tunnilta 7 tunnin jälkeen): 215 eur / tunti
Minimiveloitus on 120 euroa. Työ laskutetaan toteuman mukaan per alkava tunti ja hinnastoa tulkitaan asiakkaalle edullisimman kokonaishinnan mukaan.

Kurssikoulutus
Ajantasaiset kurssikohtaiset hinnat ovat näkyvillä koulutuskalenterissa.

Tukipalvelut
Ylläpitoasiakkaat löytävät asiakaspalvelun ja tuen yhteystiedot sekä Asiakastukifoorumin Visma Communitysta. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät myös kootusti täältä.

Kulukorvaukset
Lähialuematka (alle 15 km) 28 eur / käyntikerta
Matka-ajan veloitus 75 eur / tunti

Muut maksut
Laskutuslisä (veloitetaan asiakkaalta, joka ei vastaanota laskuja sähköisesti): 7 eur kpl
Majoitus- ja matkakulut sekä päivärahat laskutetaan toteutuneen mukaisina.
Kilometrikorvaukset ja päivärahat laskutetaan valtion verovapaan matkustusohjesäännön mukaan, poikkeuksena lähialuematkat.

Ehdot

Toimittajan palveluhinnastossa ilmoitetut hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa tai laskutuslisiä.

Asiakaskohtainen palvelupäivä alkaa klo 9.00, ellei erikseen toisin sovita. Kesto on 7 tuntia, sisältäen lounas- ja kahvitauot. Puolen päivän koulutuksen kesto on 3 tuntia. Ylimeneviltä tunneilta laskutetaan hinnaston mukaan. Palveluhinnaston hinnat ovat voimassa, kun palvelu tapahtuu arkipäivinä (ma – pe) klo 08.00 – 18.00 välisenä aikana.

Edellämainitun ajan ulkopuolella tapahtuvista tai kiireelliseksi Asiakkaan kanssa sovituista toimenpiteistä veloitetaan hinnaston mukainen hinta korotettuna seuraavasti:

1) Palveluhinnaston toimenpiteen hintaa korotetaan 100 %:lla, kun palvelu on sovittu suoritettavaksi:

a. välittömästi yhteydenoton jälkeen arkisin (ma-pe) klo 08.00 – 18.00 välisenä aikana kiireellisenä toimituksena. Kiireelliseksi toimitukseksi katsotaan sellainen palvelun toimitus, jonka antamiseen on ryhdyttävä nopeammin kuin kohtuullinen toimitusaika edellyttäisi.
b. arkisin (ma-pe) klo 18.00 – 22.00

2) Palveluhinnaston toimenpiteen hintaa korotetaan 200 %:lla, kun toimenpide on sovittu suoritettavaksi:

a. lauantaisin tai sunnuntaisin
b. arkisin (ma-pe) klo 22.00 – 08.00, arkipyhänä tai juhlapyhän aattona.

Toteutetun palvelutoimenpiteen lisäksi laskutetaan joko majoitus- ja matkakulut sekä matka-ajan korvaus palveluhinnaston mukaisesti tai lähialuematkakorvaus. Kilometrikorvaukset ja päivärahat laskutetaan kulloinkin voimassaolevan valtion mat- kustusohjesäännön mukaan.

Etäpalvelut

Etäkonsultointi/koulutus on kustannustehokas ratkaisu moniin tilanteisiin. Sillä vältytään matkustamisen aiheuttamilta kustannuksilta. Etäkonsultointi/koulutus tarkoittaa asioiden hoitamista etäyhteydellä. Visma ei vastaa tietoliikennehäiriöistä ja pyrkii sellaisen sattuessa jatkamaan työtä mahdollisimman nopeasti.

Peruutusehdot

Mikäli Asiakas peruuttaa sovitun palvelupäivän myöhemmin kuin 7 päivää ennen vahvistettua ajankohtaa, veloitamme peruutuskuluna 50% tämän palveluhinnaston mukaisesta hinnasta. Peruuttamatta jätetystä palvelupäivästä veloitamme hinnaston mukaisesti.

Visma Solutions Oy
Y-tunnus: 1967543-8
Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero. Toimittaja pidättää itsellään oikeuden palveluhinnaston muutoksiin.