Tilitoimiston kasvuohjelma

Haluatko kehittää omaa liiketoimintaa ja kasvaa kannattavasti? Tilitoimiston Kasvuohjelma tarjoaa valmiin rungon ja loistavan porukan, jolta saat lisävauhtia yrityksesi kasvulle. Seuraava Kasvuohjelman ryhmä aloittaa maaliskuussa 2024, ilmoittaudu mukaan nyt!

Tilitoimiston kasvuohjelma

Kattava kokonaisuus kasvun tueksi

Tilitoimiston Kasvuohjelma on noin vuoden mittainen, maksuton kokonaisuus. Kasvuohjelma alkaa 2-päiväisellä avaustyöpajalla, jossa jokainen määrittelee oman lähtötilanteensa ja kirkastaa omat tavoitteensa. Omien tavoitteiden pohjalta jokainen rakentaa itselleen konkreettisen toimenpidesuunnitelman. Vuoden aikana pidettävissä tapaamisissa käsitellään lukuisia eri teemoja, kuten hinnoittelua, teknologiaa, markkinointia, asiakashuolenpitoa, myyntiä sekä johdon ja tilitoimiston työtä.

1.

Laaja näkemys markkinan kehityksestä

2.

Ideoita ja uusia näkökulmia

3.

Yhteistä tekemistä & henkilökohtaista sparrausta

4.

Valmiit kehitysprojektit ja toteutusmallit

Kasvu alkaa avaustyöpajasta

Kasvuohjelma starttaa yhteisellä 2-päiväsellä työnpajalla, jossa laitamme perusteet kuntoon ja asetamme jokaiselle omat suuntamerkit.

16.4.2024 Trendit & muutos

– Aamukahvit & tervetuloa
– Tilitoimiston liiketoiminnan kehittäminen
– Markkina & trendit
– Talous & asiakkaat

17.4.2024 Liiketoiminnan kehittäminen

– Aamukahvi-vartti
– Sisäiset prosessit & kehityskohdat
– Oppiminen & kasvu
– Kasvuohjelma & jatko

Ilmoittaudu mukaan täällä

Avaustyöpajaan osallistuminen on veloituksetonta (Max. 2 osallistujaa / yritys) ja työpajan jälkeen voit jatkaa kasvu-uralla eteenpäin 12kk valmennusryhmän jäsenenä. Paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kasvuohjelma

Yleisarvosana Kasvuohjelman Avaustyöpajasta

9,2

Keskiarvo, asteikko 1-10, 39 vastaajaa.

Kuinka todennäköisesti suosittelisit Kasvuohjelmaa muille?

9,4

Keskiarvo, asteikko 1-10, 39 vastaajaa.

Arvosana Kasvuohjelman valmentajille:

9,5

Keskiarvo, asteikko 1-10, 39 vastaajaa.

Meillä on nyt ryhmän tuki ja toisaalta myös kontrolli siitä, että asiat etenee aikataulun mukaisesti ja tulee oikeasti tehtyä!

Kirsi Nyholm

Yrittäjä ja toimitusjohtaja, Kirsin Konttori Oy

Tilitoimistopäättäjien kokemuksia

9 hyvää syytä tulla mukaan

1. Täyttä asiaa koko kaksi päivää. Ei turhaa odottelua missään vaiheessa.

2. Mukava työskennellä innostuneiden ihmisten kanssa, jotka katsovat tulevaisuuteen.

3. Sen oivaltaminen, että minä johdan tätä yritystä ja voin ohjata sen kulkua juuri haluamaani suuntaan!

4. “Aloituspaketti” oli hyvin valmisteltu ja antoi eväät aloittaa oman toimiston kulttuurivallankumous!

5. Oman yrityksemme tilanteen huomioiden päivät ja koko ohjelma on meille erittäin tarpeellinen. Pääsemme aloittamaan toimintamme puhtaalta pöydältä ja on tärkeää että prosessit muodostuvat oikeanlaisiksi.

6. Ajatuksia herättävä, tekemisen astetta eteenpäin vievä koulutus. Selkeä ja tavoitteellinen rakenne sekä hyvät kouluttajat.

7. Saa ainakin paljon ajattelemisen aihetta ja hyvässä ympäristössä myös tavata muita tilitoimistoyrittäjiä. Saattaa jopa ravistella hieman omaa jämähtänyttä ajatusmallia.

8. Osa asioista oli ihan itsestään selviä, mutta arjessa näitä ei juurikaan ehdi pysähtymään miettimään. Ohjelma oli hyvin suunniteltu ja Jarkko veti päivät hyvin ja sai ihmiset mukaan ja tekemään ryhmätöitä.

9. Taloushallintoala elää isossa muutoksessa digitalisaation ja automatisaation vuoksi. On hyvä haastaa ja sparrata omaa liiketoimintaa toisten samassa tilanteessa olevien kanssa ja löytää avaimet muutokseen.

Kasvuohjelma on antanut meille sopivasti painetta asioiden toteuttamiseen. Sen ansiosta olemme vieneet ostolaskuautomatiota nopeammalla aikataululla eteenpäin ja
meidän robotiikkasysäys on ottanut vauhtia Kasvuohjelmasta. Olemme panostaneet nyt enemmän myyntiin ja markkinointiin, ja työstäneet referenssivideoita. Ilman Kasvuohjelmaa niitä tuskin olisi tehty.

Heli Lehmusvuori,
Toimitusjohtaja, Monetor.

“Olemme saaneet apua oman liiketoimintamallimme kehittämiseen ja asiakkaille arvoa tuottavan automatisoidun talouspalvelun rakentamiseen. Kasvuohjelman kautta on tullut myös tärkeitä kontakteja muihin tilitoimistoihin sekä Netvisorin asiantuntijoihin.”

Marko Tyyskä,
Toimitusjohtaja, Omapaja Oy.