Sähköinen perintä

Fivaldi on kattava taloushallinnon ohjelmisto, johon voit integroida huomautus- ja perintäpalvelun. Tutustu sähköiseen perintään osana Fivaldia.

Perintäpalvelut osaksi sähköistä taloushallintoa

Perintäpalveluiden käyttö osana sähköistä taloushallintoa tehostaa yrityksen saatavien hallintaa, jolloin yritykselle jää enemmän aikaa keskittyä omaan ydintoimintaansa. Fivaldiin on integroitu Visma Amili Oy:n huomautus- ja perintäpalvelu.

Fivaldissa on mahdollista siirtää myyntilaskut helposti perintään suoraan ohjelmasta

✔ Kaikki tarvittavat laskutiedot siirtyvät rajapinnan välityksellä suoraan perintäyhtiölle, joka lähettää mahdolliset maksumuistutukset ja perintäkirjeet maksaja-asiakkaalle automaattisesti.

✔ Perintäkumppani hoitaa tehokkaasti ja ammattitaitoisesti perintäsi, jolloin yrittäjänä voit keskittyä ydintoimintaasi ja luottaa siihen, että saatavat kotiutuvat sinulle helposti ja vaivattomasti.

✔ Kun perintätoimisto onnistuu perimään saatavat maksuasiakkaalta, suoritukset tilitetään asiakkaalle viiteaineiston kera, jolloin avoimien myyntilaskujen seuranta ja reskontra päivittyvät automaattisesti kirjanpidossa.

Hyviä syitä valita sähköinen perintä osaksi Fivaldia

✔ Tehokas myyntisaatavien hallinta

✔ Rekisteröityminen suoraan Fivaldista

✔ Myyntisaatavat perintään muutamalla klikkauksella

✔ Vältät huomautuskirjeiden tulostukseen, postitukseen, lajitteluun ja maksuaikoihin tuhlaantuvaa työaikaa

✔ Myyntisaamiset ovat aina ajantasalla

✔ Palveluun ei sisälly vuosimaksua tai erillistä sopimusta

Fivaldin perintäpalveluihin rekisteröityminen

Perintäpalveluun rekisteröityminen tapahtuu suoraan myyntireskontrasta. Palveluun rekisteröityminen on veloituksetonta, eikä vaadi erillistä sopimusta. Yritys ei sitoudu perintäpalveluita tarjoavaan yritykseen eikä Fivaldi veloita toimeksiantojen lähettämisestä asiakasta. Palvelun käyttöönotto on mahdollista niin suurille kuin pienille yrityksille laskujen määrästä riippumatta.

Haluatko kysyä lisää Fivaldista? Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme ovat apunasi!

Pyydä tarjous Fivaldista tai kysy lisää palveluistamme:

  • Täyttämällä oheisen lomakkeen
  • Puhelimitse ma-pe klo 9-11 ja 12-16: +358 10 505 8463
  • Sähköpostitse: [email protected]

Varaa maksuton demo

Ongelmia kirjautumisen tai käytön kanssa?

  • Käyttäjätunnuksiin, salasanoihin tai Fivaldin käyttöön liittyvät kysymykset – saat nopeiten apua ottamalla yhteyttä omaan tilitoimistoosi tai sovellustukeen