Tuotekehitys

Tutustu Fivaldin tuotekehityssuunnitelmaan.

Fivaldia kehitetään jatkuvasti

Fivaldissa on käynnissä ohjelmiston historian suurin kokonaisuudistus, jonka tavoitteena on entistäkin parempi ja helppokäyttöisempi tuote.

Ohjelmiston kehitykseen on investoitu merkittävästi ja uusia toiminnallisuuksia julkaistaan säännöllisesti. Vuonna 2024 keskitymme erityisesti parantamaan kirjanpitäjän toimintoja vähentämällä kirjanpitäjän arjen rutiinitöihin kuluvaa aikaa.

Vuonna 2023 julkaisimme seuraavia uudistuksia Fivaldiin

Fivaldiin vuonna 2023 tehdyt uudistukset

Tässä listattuna vuoden tärkeimmät uudistukset. Tämän ohella Fivaldi täydentyi useilla arkea helpottavilla sekä työskentelyä tehostavilla toiminnallisuuksilla.

✓ HTJ-integraatio

Fivaldi-isännöintiohjelman rajapinnan avulla käyttäjä voi viedä osakeluettelot suoraan Maanmittauslaitoksen siirtopalveluun ja huoneistotietojärjestelmään. Fivaldi hakee uudet omistajanvaihdot automaattisesti kerran vuorokaudessa huoneistotietojärjestelmästä.

 

✓ Visma Scanner -mobiilisovellus kuittien käsittelyyn

Visma Scanner -mobiilisovelluksen avulla tilitoimiston asiakkaat pystyvät ottamaan kuiteista kuvat ja lähettämään ne suoraan kirjanpitäjälleen Fivaldin Kuittienhallinta-sovellukseen. Kuvan yhteyteen on mahdollista merkitä myös tiliöintitietoja. Toiminto edellyttää Fivaldi-tunnuksien ja maksuttoman Visma Connect -kirjautumistavan käyttöönottoa.

✓ Käteiskuitti

Paljon toivottu käteiskuitin tuki on julkaistu Fivaldin Myynninhallintaan. Kuitin voi luoda suoraan Luo kuitti -toiminnon avulla, tai laskuttamattoman tilauksen kautta valitsemalla myynnin tiliöintiryhmäksi käteismyynnin käyttöön asetetun tiliöintiryhmän. Voit tulostaa luodusta kuitista PDF-tiedoston tai lähettää sen yhteen tai useampaan sähköpostiosoitteeseen.

 

✓ Ostolaskujen tiliöinti (AutoSuggest)

Päivitimme ostolaskujen tiliöintiä helpottavan tekoälyratkaisumme uuteen versioon, jotta tiliöintiehdotuksemme ovat jatkossa entistä tarkempia ja säästävät yhä enemmän kirjanpitäjän aikaa ostolaskujen tiliöinnissä.