Löydä tilitoimisto tai kirjanpitäjä

Tältä sivulta löydät sinulle sopivat Fivaldi-tilitoimistot ja -kirjanpitäjät.

Etsitkö tilitoimistoa tai kirjanpitäjää?

Löydä sopiva tilitoimisto tai kirjanpitäjä

Verkostostamme löytyy yli 700 kumppanitoimistoa ympäri Suomen. Tästä listasta löydät esimerkkejä Fivaldin luotetuista tilitoimistokumppaneista.

Rantalainen

Rantalainen on Suomen suurin tilitoimisto, joka työllistää 1 200 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista. Yhtiö tarjoaa paikallisesti kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille ja muille organisaatioille. Rantalaisen asiakkaina on noin 20 000 yritystä ja yhteisöä.

Esmo Economia

Esmo Economiasta saat kaikki taloushallinnon palvelut sekä henkilökohtaisen kirjanpitäjän. Lisäksi Esmo Economia tarjoaa apua yrityksen perustamisessa, kasvussa, henkilöstöasioissa, verotuksessa, liiketoiminnan kehittämisessä, sukupolvenvaihdoksessa ja omistusjärjestelyissä.

Vivia Talouspalvelut

Tarjoamme kokenutta ja asiakaslähtöistä talouspalvelua kaiken kokoisille yrityksille. Käytössämme ovat kaikki nykyaikaiset kirjanpidon sähköiset järjestelmät ja joka asiakkaalle oma kirjanpitäjä.

Pluscom taloushallinto

Pluscom tarjoaa monipuolisia taloushallintopalveluita eri kokoisille yrityksille. Sähköisten palveluiden ratkaisuja löytyy useampi. Ota yhteyttä ja sovitaan linjakas vaihtoehto sinun yrityksesi tarpeisiin.

Raahen Tili

Vuonna 1974 perustettu Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto Raahen Tili tarjoaa taloushallinnon palveluita. Henkilöstöllä on pitkä kokemus yrityselämästä sekä eri kokoisten ja eri toimialojen yritysten taloushallinnosta ja kirjanpidosta.

Tietomylly

Tietomylly Oy on Kangasniemellä toimiva ja Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Tietomyllyssä työskentelee kymmenen taloushallinnon ammattilaista, jotka tarjoavat monipuolisia taloushallinnon palveluita.

Tilialakärppä Oy

Tilialakärppä on palveleva tilitoimisto Oulussa.

Tilitoimisto Lundström

Täysin kaksikielinen Tilitoimisto Lundström palvelee joka alan yrittäjiä, paikallisesti.

Tilitoimisto Ravelin

Tilitoimisto Ravelin on ammattitaitoinen, luotettava, nopea ja paperiton tilitoimisto Torniossa. Taloushallinnon kaikki palvelut sähköisesti ja räätälöidysti yrityksen perustamisesta koko taloushallinnon hoitamiseen tarpeesi mukaan.

Tilitoimisto Taito & Tieto

Älykäs tilitoimisto Taito & Tieto Oy on moderni ja ketterä yhteistyökumppani, joka kasvattaa yrityksesi kilpailukykyä. Tervetuloa tekemään yritystoiminnastasi helpompaa, huolettomampaa ja entistäkin tehokkaampaa.

Talouspalvelut Helmitaulu Oy

Talouspalvelut Helmitaulu Oy tarjoaa moderneja tilitoimistopalveluja Nivalassa ja Kalajokilaakson alueella. Helmitaulu on toiminut vuodesta 2013 asti, ja viimeiset 2 vuotta olemme olleet osa Wulff-konsernia.

Laskentapiste Balanssi Oy

Laskentapiste Balanssi Oy on pitkät perinteet omaava tilitoimisto Forssassa. Palveluvalikoima sisältää kaikki tilitoimiston palvelut, jotka ovat saatavilla sekä perinteisessä että sähköisessä muodossa. Kokeneet kirjanpitäjät ovat olleet tekemisissä useiden eri toimialojen kanssa. Tunnemme hyvin erilaiset kirjanpitoon liittyvät käytännöt.

Lahden Laskentatiimi Oy

Lahden Laskentatiimi Oy palvelee kaikkia asiakkaita iloisella otteella ja ammattitaitoa säästelemättä. Henkilökohtainen palvelu ja helppo lähestyttävyys on toiminnan tärkeimpiä arvoja. Lahden Laskentatiimi Oy tarjoaa kattavasti sähköisiä taloushallintopalveluita eri kokoisille yrityksille.

Tilitoimisto Talouspäälliköt Oy

Tilitoimisto Talouspäälliköt Oy on erilainen, osallistuva tilitoimisto, jonka osaamisesta asiakas hyötyy heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Palveluihin kuuluu normaalien taloushallinnon palveluiden lisäksi esim. yrityksen muutokset perustamisesta lopettamiseen sekä myynnin kehittäminen.

Finanssila Oy

Finanssila on maatalousyritysten taloushallintoon- ja suunnitteluun erikoistunut tilitoimisto Kauhavalla, Kalajoella ja Loimaalla. Palveluihin kuuluvat myös maatalouden laskentapalvelut. Maatilojen arjen tunteva henkilöstö palvelee maatiloja eri puolilla Suomea.

Actora

Palveleva ja asiantunteva vuonna 2005 perustettu tilitoimisto Keminmaasta, josta käsin se palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Tilitoimisto Actorassa työskentelee vahvan ammattitaidon omaavia taloushallinnon asiantuntijoita, joita on helppo lähestyä asiassa kuin asiassa.

Kota Accounting Oy

Yrityksen kolmen perustajajäsenen omakohtaiset kokemukset taloushallinnon asiantuntijatehtävissä johtivat ajatukseen, että tilitoimiston täytyy pystyä luomaan enemmän arvoa asiakkailleen. Meidän visiomme Kotalla on auttaa yrityksiä ja yrittäjiä parempaan talouden suunnitteluun ja hallintaan.

Tilitoimisto Kalle Martti Oy

Tilitoimisto Kalle Martti Oy on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Tilitoimiston asiantunteva henkilöstö on erikoistunut yritysten ja osakeyhtiömuotoisten maatilojen taloushallintopalveluihin Loimaalla yli 20 vuoden kokemuksella.

Nova Accounting

Nova Accounting on täyden palvelun tilitoimisto, jossa henkilökohtainen palvelu on itsestäänselvyys. Virolaisia asiakkaita pystymme palvelemaan äidinkielellä.

Mikkelin Yrityspalvelu

Mikkelin Yrityspalvelu on pieni tilitoimisto, joka palvelee suurella sydämellä. Kattavat taloushallinnon palvelut tuotetaan tehokkaasti nykyaikaisilla työkaluilla; yksilöllisesti ja joustavasti asiakkaan tarpeet huomioon ottaen.

Puukkiipperi Oy

Puukkiipperi on pieni oululainen Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Yhtiö tarjoaa kattavat taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille nykyaikaisilla työvälineillä. Henkilökohtainen palvelu sekä asiakaslähtöisyys ovat yrityksen kulmakiviä.

Eurocontrol – Suomen yritys- ja kiinteistötilit Oy

Jopa 100% sähköistä, hyvää ja henkilökohtaista palvelua kiinteällä kuukausihinnalla. Kokemusta useilta eri toimialoilta.

Yhteistyön aloittaminen – usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset tilitoimistoyhteistyön aloittamisesta

Mitä tarkoittaa auktorisoitu tilitoimisto?

Auktorisoitu tilitoimisto kuuluu Taloushallintoliittoon, joka myös valvoo niiden toimintaa.

Auktorisointi varmistaa, että toimisto ja siellä työskentelevät kirjanpitäjät toimivat taloushallintopalvelualan hyvän tavan ja lakien mukaisesti, ja että taloushallintoalan uudet säännökset ja määräykset huomioidaan tilitoimiston toiminnassa hyvissä ajoin. Auktorisoidun tilitoimiston henkilöstöön tulee kuulua ainakin yksi kirjanpitäjä, jolla on klt-pätevyys.

Sähköinen tilitoimisto vai tavallinen? Mitä eroa niillä on?

Sähköinen tilitoimisto hoitaa asiakkaidensa taloushallinnon nimensä mukaisesti sähköisesti; yhteisen taloushallinto-ohjelmiston, esimerkiksi Fivaldin, avulla. Toimisto ja yrittäjä sopivat yhdessä sähköisten palveluiden käytöstä ja työnjaosta, sekä ohjelmistokustannusten kattamisesta.

Moni kirjanpitäjä ottaa tositteita vastaan myös skannatuina esimerkiksi sähköpostin tai erilaisten verkkopalveluiden kautta. Silloin tositteet toki liikkuvat sähköisesti, mutta niiden tallennuksesta puuttuu mm. taloushallinnon ohjelmiston takaama tietoturva.

Mitä pienen yrityksen kirjanpidon hoitaminen maksaa tilitoimistossa?

Kirjanpidon hinta on aina yrityksen ja palveluntarjoajan välinen sopimus. Kirjanpidon ja taloushallinnon hintaan vaikuttavat useimmiten ainakin tositteiden ja kirjanpitotapahtumien kuukausittainen määrä, kirjanpitäjän käyttämä aika sekä ohjelmistokustannukset.

Hinnoittelumalli voi olla siis tapahtuma- tai tuntiperusteinen, tai kiinteä kuukausihinta. Tärkeintä on, että molemmat sopijapuolet tietävät tarkasti, mitä sovittu hinta sisältää.

Voiko yrityksen kirjanpidon tehdä itse?

Yrityksen kirjanpidon voi hoitaa myös itse. Silloin sinun on yrittäjänä tietenkin vastattava siitä, että kirjanpito on tehty oikein, ja että toimitat lakisääteiset raportit kuten tuloslaskelman, tilinpäätöksen ja veroilmoituksen oikeassa muodossa oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan.

Millainen on hyvä toimeksiantosopimus tilitoimiston palveluista?

Kun kilpailutat tai ostat tilitoimiston tai kirjanpitäjän palveluita, kannattaa aina selvittää, mitä toimeksiantosopimus sisältää. Sopimuksesta tulee selvitä selkeästi:

  • mitä palveluita sopimukseen sisältyy
  • sovittu hinta ja mahdolliset lisäpalvelut erillisine hintoineen
  • millaisia yleisiä sopimusehtoja, vastuunjakoa ja aikatauluja yhteistyössä noudatetaan
  • miten taloushallintoon liittyviä henkilötietoja käsitellään
Mitä tarkoittaa klt-kirjanpitäjä tai -tilitoimisto?

Klt-kirjanpitäjä on kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinnon suorittanut kirjanpitäjä. Tutkinto edellyttää tiettyä koulutusta ja työkokemusta, ja sitä täytyy päivittää säännöllisesti.

Klt-kirjanpitäjän tulee tutkinnon suorittamisen lisäksi pitää osaamistaan yllä ja raportoida työtehtävistään tutkinnon myöntäneelle Tili-instituuttisäätiölle.

Mitä tarkoittaa kirjanpitovelvollisuus?

Kirjanpitolain mukaan erilaiset yhteisöt ja oikeushenkilöt ovat velvollisia pitämään kirjaa taloudestaan, eli siitä, mistä varoja on saatu ja mihin niitä on käytetty.

Kirjanpitovelvollisia ovat ​​avoimet yhtiöt, kommandiittiyhtiöt, osakeyhtiöt, osuuskunnat, yhdistykset, säätiöt ja muu yksityisoikeudelliset oikeushenkilt sekä rekisteröidyt uskonnolliset yhdyskunnat paikallisyhteisöineen.

Haluatko kysyä lisää Fivaldista? Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme ovat apunasi!

Pyydä tarjous Fivaldista tai kysy lisää palveluistamme:

  • Täyttämällä oheisen lomakkeen
  • Puhelimitse ma-pe klo 9-11 ja 12-16: +358 10 505 8463
  • Sähköpostitse: [email protected]

Varaa maksuton demo

Ongelmia kirjautumisen tai käytön kanssa?

  • Käyttäjätunnuksiin, salasanoihin tai Fivaldin käyttöön liittyvät kysymykset – saat nopeiten apua ottamalla yhteyttä omaan tilitoimistoosi tai sovellustukeen