Kumppaniohjelma tilitoimistoille

Fivaldi-kumppaniohjelma on täysin maksuton tilitoimistoammattilaisille. Kaikki tilitoimistosi asiantuntijat pääsevät hyötymään kumppanivastaavien tuesta ja materiaaleista.

Mukana jo 700+ tilitoimistoa ja 3000+ taloushallinnon ammattilaista

Me autamme tilitoimistoasi kukoistamaan

Sanotaan se suoraan: Fivaldi on lopulta vain pätevä työkalu. Vasta teidän osaavissa käsissänne siitä syntyy jotain paljon suurempaa – tuhansien suomalaisten yritysten taloushallinnon ja liiketoiminnan peruskivi.

Fivaldista täydet tehot irti

Asiantuntijoillenne koulutusta Fivaldin tehokkaaseen käyttöön sekä materiaaleja asiakkaidenne opastamiseen.

Apua kasvuun

Tukea ja neuvoja asiakkaiden sähköistämiseen ja uusien hankintaan sekä tuotteistamiseen, hinnoitteluun ja markkinointiin.

Henkilökohtaista palvelua

Nimetty yhteyshenkilö, joka tuntee tilanteenne, erityispiirteenne, ja asiantuntijanne.

Hyvitystä hinnoista

Mitä enemmän Fivaldia käyttäviä sähköisiä asiakkaita, sitä suurempi rahallinen hyvitys.

Fivaldi-kumppanuuden tasot

Tilitoimistosi kumppanuustaso määrittyy kahden kriteerin mukaan:

  1. Fivaldia käyttävien digitaalisen taloushallinnon asiakkaiden määrä tilitoimistossasi
  2. Digitaalisuusaste, eli kuinka suuri prosenttiosuus aktiivisista Fivaldi-asiakkaistanne käyttää digitaalisia palveluita

Mitä enemmän sähköistät asiakkaitasi Fivaldiin, sitä suurempi on kumppanuushyvitys: timanttitasolla jopa 30 % asiakkaidesi Fivaldi-pakettien loppusummasta. Jälleenmyyntipalkkio lasketaan prosenttiosuutena edellisen kuukauden digitaalisten asiakkaiden laskun loppusummasta, ja se hyvitetään automaattisesti kerran kuukaudessa.

Fivaldi-kumppaniohjelman edut

Kumppanitasosi määrittää rahallisen hyvityksen suuruuden lisäksi sen, mitä muita etuja saat käyttöösi.

Asiakaskokemuksia

Tilitoimisto Elma

“Tuntuu hyvältä, että meitä käydään täällä asti moikkaamassa ja tukemassa kykyämme auttaa omia asiakkaitamme. Olemme näin voineet kysellä niistä asioita, jotka ovat meitä mietityttäneet. Joka kerta olemme saaneet lisää tietoa uusista mahdollisuuksista, lisäominaisuuksista ja sellaisista.”

Tiina Joensivu ja Tarja Montonen, Tilitoimisto Elma

Kumppanivastaavat tukenasi

Kumppanitiimimme tärkein tehtävä on varmistaa, että tilitoimistollasi on Fivaldi-rintamalla kaikki kunnossa. Kun teillä pyyhkii hyvin, täälläkin hymyillään.

Yhteisestä puhelinnumerosta tavoitat tiimin arkisin kello 9–16. Puhelinnumero on 010 505 8463. Jaettu sähköpostiosoite on fivaldikumppani(at)visma.com. Oman kumppanivastaavasi sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi(at)visma.com.

Leena Takanen

Sameli Rahko

Saara Suutarla

Tuula Jalonen

Visa Järvinen

Kumppaniohjelma – usein kysytyt kysymykset

Usein kysyttyä Fivaldi kumppaniohjelmasta

Mitä tarkoittaa “sähköinen tai digitaalinen asiakas”?

Sähköinen asiakas on sellainen tilitoimistosi asiakas, joka käyttää yhtä tai useampaa Fivaldin osa-aluetta omilla käyttäjätunnuksillaan.

Miten sähköistämisaste lasketaan?

Sähköiset Fivaldi-ympäristöt / Kaikki aktiiviset Fivaldi-ympäristönne. Jos tilitoimistollasi on esimerkiksi 100 Fivaldi-ympäristöä, joista 45 on sähköisiä (eli asiakkaalla on omat Fivaldi-käyttäjätunnukset), niin sähköistämisaste on 45/100=45 %

Miten kumppanihyvityksen tarkka määrä lasketaan?

Kumppanihyvitys lasketaan prosenttiosuutena edellisen kuukauden sähköisten asiakkaiden laskun loppusummasta, ja se hyvitetään automaattisesti kerran kuukaudessa.

Miten liitän uusia työntekijöitä kumppaniohjelman viestinnän piiriin?

Kaikki Fivaldi-tunnuksia käyttävät asiantuntijat saavat automaattisesti kumppaniohjelmaan liittyvää email-viestintää. Jos joku on jäänyt ilman, ole yhteydessä kumppanitiimiimme, niin korjataan asia.

Miten pääsen alkuun asiakkaideni sähköistämisessä?

Tutustu alati kasvavaan materiaalipankkiimme, josta löydät paljon hyödyllistä materiaalia aiheesta. Ja tietenkin kumppanitiimimme on teitä varten, joten älä epäröi pyytää vinkkejä!

Miten laskutan Fivaldi-paketin hinnan asiakkaaltani?

Tilitoimistojen tilaamien Fivaldi-pakettien hintatiedot eivät ole yritysassiakkaiden saatavilla. Lasku asiakkaiden käytössä olevista Fivaldi-tunnuksista tulee aina suoraan tilitoimistolle, joten voit täysin vapaasti valita itse, miten paketoit Fivaldi-paketin osaksi palveluidesi hintaa.

Mistä tilaan Fivaldi-tunnukset asiakkaalleni?

Erilaiset Fivaldi-paketit löydät Fivaldin Tilaukset-osiosta kohdasta Muut > Tilaukset.

Haluatko kysyä lisää Fivaldista? Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme ovat apunasi!

Pyydä tarjous Fivaldista tai kysy lisää palveluistamme:

  • Täyttämällä oheisen lomakkeen
  • Puhelimitse ma-pe klo 9-11 ja 12-16: +358 10 505 8463
  • Sähköpostitse: [email protected]

Varaa maksuton demo

Ongelmia kirjautumisen tai käytön kanssa?

  • Käyttäjätunnuksiin, salasanoihin tai Fivaldin käyttöön liittyvät kysymykset – saat nopeiten apua ottamalla yhteyttä omaan tilitoimistoosi tai sovellustukeen