Fivaldi asiakas­kokemuksia

Tutustu tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksiin.

Jo yli 700 tilitoimistoa ja 9000 yritystä luottaa Fivaldiin.

 width=

Esmo

Kokemuksia Fivaldista

Tilitoimistoasiakkaiden kokemuksia

Asiakaskokemuksia

Vivia Talouspalvelut

“Sähköisiin palveluihin siirtyneet asiakkaat ovat tyypillisesti valintaansa erittäin tyytyväisiä; suurimmat syyt tyytyväisyyteen ovat selkeämmäksi ja helpommaksi muuttuva arki, sekä reaaliaikainen näkymä yrityksen talouteen.”

Päivi Niemi-Korpi,
Vivia Taloushallintopalvelut

Asiakaskokemuksia

MakCent Ky

“Fivaldia voin suositella pienille ja miksei isommillekin tilitoimistoille. Varsinkin pienemmille tilitoimistoille se riittää ainoaksi ohjelmistoksi, koska sillä voi tehdä aivan kaiken.”

Marita Kunnari,
MakCent Ky

Asiakaskokemuksia

Esmo Economia

“Fivaldi on ykköstyökalumme. Kaikki tieto menee suoraan samaan paikkaan, eikä meidän tarvitse yhdistellä reskontria, palkkoja ja kirjanpitoja.”

Hanna Kinnunen,
Esmo Economia

Kokemuksia kuittiskannerista

Finabalance

“Reaaliaikaisuuden lisäksi asiakkaat arvostavat nopeutta ja näppäryyttä. Ja toki hekin ymmärtävät, että tällainen aikaa säästävä sovellus vapauttaa aikaa sitten tuottavampaan tekemiseen, sekä heillä että meillä.”

Nina Härkönen,
Finabalance Oy

Asiakaskokemuksia

Fantasy accounts

“Fivaldin suurin hyöty on se, että voin automatisoida asioita ja työnteko nopeutuu todella paljon. Tykkään siitä, että pystyn tekemään Fivaldilla paperista ja sähköistä kirjanpitoa sekä kaikkea siltä väliltä.”

Annariina Liljeström,
Fantasy Accounts Oy

Asiakaskokemuksia

Puukkiipperi

“Fivaldilla hoidetaan kaikenlaiset asiakkaat: perinteiset, osasähköiset ja sähköiset, niin isot kuin pienetkin yritykset. Pilvipohjainen ohjelmisto vapauttaa tilitoimiston aikaa ja sähköistyminen helpottaa tilitoimiston arkea.”

Piritta Pirttijärvi,
Puukkiipperi Oy

Asiakaskokemuksia

Chaloupe

“Fivaldi on kattava taloushallinnon sovellus, joka aidosti helpottaa yrittäjän arkea. Koko sähköinen taloushallinto hoituu sen avulla yhdessä paikassa, ja erilaisten yritysmuotojen ja toimialojen erityispiirteet on huomioitu. Olen ollut tyytyväinen myös hinnoitteluun ja asiakaspalveluun.”

Päivi Soini,
Chaloupe Oy

Asiakaskokemuksia

HR-tilipalvelu

“Me käytämme valtaosaa Fivaldin ominaisuuksista kymmeniä kertoja joka päivä, joten tiedämme, millaista ajansäästöä kehitys tuo tullessaan. Se on asia, jota ei välttämättä hahmota, ellei tee tätä työtä päivittäin.”

Harri Ruokokoski-Augustynin,
HR-tilipalvelu

Asiakaskokemuksia

Tietomylly

“Olemme saaneet hyvin asiakkaat innostumaan sähköisestä taloushallinnosta. Sen jälkeen kun yrittäjät ovat ottaneet ensimmäisiä sähköisiä ostolaskuja vastaan, eivät he enää halua mennä takaisin vanhaan.”

Elmeri Linnera,
Tietomylly Oy

Asiakaskokemuksia

HM-Tilipalvelu

“Fivaldissa parasta on se, että samalla ohjelmalla pystyy tekemään kaiken: myyntilaskut, ostoreskontra, palkat ja kirjanpito. Sinne saa rajapinnalla tuotua aika helposti myös tietoa muista järjestelmistä.”

Hannele Makkonen,
HM-Tilipalvelu Oy

Asiakaskokemuksia

KMV-Tilitaito

“Ostolaskujen käsittely ei sinänsä ole vaikeaa, mutta se vie aikaa. Kun ihminen käsittelee laskuja, tarvitaan lopulta monta napsausta. Ajansäästön ansiosta pystymme nyt kehittämään palveluitamme ja suunnittelemaan uusia palvelukokonaisuuksia.”

Päivi Kallio,
KMV-Tilitaito Oy

Asiakaskokemuksia

Kiilunen Consulting

“Fivaldi on kokonaisuudessaan tehokas järjestelmä. Sähköisten ominaisuuksien käyttäminen säästää aikaa sekä asiakkaalta että kirjanpitäjältä, lisäksi kirjanpito on hyvin ajantasaista.”

Jukka-Pekka Kiilunen,
Kiilunen Consulting

Asiakaskokemuksia

Tilitoimisto Paperit & Talot

“Ennen Fivaldia meillä oli käytössä kolme eri ohjelmistoa ja silloin totesimme, että näin ei voi jatkua. Tämä on semmoinen ohjelma, joka toimii ja on edullinen.”

Björn Lindqvist,
Tilitoimisto Paperit & Talot Oy Ab

Asiakaskokemuksia

Profitcount

“Meillä nähdään, että paperista kirjanpitoa tulee olemaan vielä pitkään, joten on tärkeää, että manuaalinen kirjaaminen onnistuu tehokkaasti sähköisyyden ohella.”

Sanna Uuskoski,
Tilitoimisto Profitcount Oy

Asiakaskokemuksia

Talouspalvelut Helmitaulu

“Halusin antaa asiakkailleni vaihtoehdon sähköistyä, luomalla toimintaympäristön, johon on helppo päästä mukaan ilman suuria ohjelmistoinvestointeja tai päiviä kestäviä kalliita koulutuksia. Kynnys asiakkaalle on tehty todella matalaksi.”

Irma Laitinen,
Talouspalvelut Helmitaulu Oy

Asiakaskokemuksia

Tilitoimisto Elma

“Kyselimme alueen muilta yrittäjiltä suosituksia ja puskaradio lauloi Visma Fivaldin puolesta. Hyvänä puolena esille nousi se, että ohjelmistolla pystyy tekemään täysin paperista tai täysin sähköistä kirjanpitoa ja kaikkea siltä väliltä.”

Tiina Joensivu & Tarja Montonen,
Tilitoimisto Elma Oy

Kokemuksia Fivaldista

PK-asiakkaiden kokemuksia

Asiakaskokemuksia

Tilitoimisto Eurocontrol ja Lapin Toimitilatiimi

“Nyt aineisto menee kirjanpitoon sitä mukaa kun sitä tulee, verkkolaskut saman tien kun ne hyväksytään ja maksetaan, ja kuitit joka päivä. Se on helppoa, ja tapahtuu koko ajan reaaliajassa. Verojen maksuerät tulevat suoraan Fivaldiin, eikä niitä tarvitse erikseen käydä Omaverosta hakemassa tai maksamassa.”

Pekka Flygare,
Lapin Toimitilatiimi

Asiakaskokemuksia

Palomäen Pienkonehuolto

“Mielestäni parasta Fivaldissa on sen modulaarisuus, sillä sähköisiä palveluita voidaan tarpeen vaatiessa ottaa käyttöön vaikka yksi kerrallaan. Pidän tärkeänä myös sitä, että aikaani säästyy paperipostin vastaanottamisesta tai lähettämisestä muihin tärkeämpiin tehtäviin.”

Marko Kallio,
Palomäen Pienkonehuolto

Asiakaskokemuksia

Perhekoti Nurmipirtti ja Tilitoimisto Jauhiainen

“Näppäilen Fivaldiin kolme ensimmäistä kirjainta paikkakunnan nimestä ja kaikki tiedot ovat valmiina. Muokkaan vain hoitopäivien lukumäärää ja mahdollisia lisätietoja, ja verkkolasku on tehty. Voin seurata maksua ja tehdä mahdollisen korjaus- ja hyvityslaskun helposti. Ylimääräinen sähläys jää pois, kun ei tarvitse viedä kirjeitä postiin ja soitella maksujen perään.”

Anne Riissanen,
Perhekoti Nurmipirtti

Asiakaskokemuksia

Oakwood Trading

“Fivaldin avulla me saamme tehtyä asiat kerralla oikein. On tärkeää, ettei tarvitse jälkeenpäin mietiskellä, miksi ja miten tiedot on ohjelmaan viety ja järjestetty.”

Sari Lankinen,
Oakwood Trading Oy

Haluatko kysyä lisää Fivaldista? Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme ovat apunasi!

Pyydä tarjous Fivaldista tai kysy lisää palveluistamme:

  • Täyttämällä oheisen lomakkeen
  • Puhelimitse ma-pe klo 9-11 ja 12-16: +358 10 505 8463
  • Sähköpostitse: [email protected]

Varaa maksuton demo

Ongelmia kirjautumisen tai käytön kanssa?

  • Käyttäjätunnuksiin, salasanoihin tai Fivaldin käyttöön liittyvät kysymykset – saat nopeiten apua ottamalla yhteyttä omaan tilitoimistoosi tai sovellustukeen