Palomäen Pienkonehuollossa ajankäyttöä optimoidaan sähköisellä taloushallinnolla

Tammikuussa 2021 perustettu Tilitoimisto Riihos on kotimaisille pk-yrityksille suunnattu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen välittävää ja käytännönläheistä kirjanpitopalvelua. Riihoksen kirjanpitopalveluun luottavat useat pienyritykset ympäri Suomen – yksi niistä on muuramelainen Palomäen Pienkonehuolto, joka hoitaa talouttaan täysin sähköisesti Visma Fivaldin avulla.

“Palomäen Pienkonehuolto huoltaa pienkoneita semmoisella ajatuksella, että tarjotaan asiakkaille aina timanttinen palvelu. Huollamme koneita ja laitteita siten, että palvelu tapahtuu aina ihmiseltä ihmiselle”, kertoo yrittäjä Marko Kallio.

Katso videolta Palomäen Pienkonehuollon ja Tilitoimisto Riihoksen kokemukset Visma Fivaldin yhteiskäytöstä 👇

Sähköinen taloushallinto rakennetaan asiakkaiden tarpeisiin

Tilitoimisto Riihos hyödyntää Visma Fivaldia asiakkaiden taloushallinnon sähköistämiseen. Riihoksen kaupallinen johtaja ja partneri Tero Hänninen kokee, että sähköinen taloushallinto helpottaa asiakkaiden arkea poistamalla manuaalista työtä ja tarjoamalla selkeät työkalut talouden hallintaan. Modernin ohjelmiston ansiosta sähköistäminen voidaan toteuttaa yksilöllisesti asiakkaiden tarpeiden mukaan.

“Asiakkaamme Palomäen Pienkonehuolto on erinomainen esimerkki uudesta yrityksestä, joka on jo perustamisvaiheesta lähtien päässyt nauttimaan sähköisen taloushallinnon eduista. Aloitimme yhteistyön Palomäen Pienkonehuollon kanssa jo yrityksen perustamisvaiheessa ja olemme asteittain sähköistäneet heidän taloushallintoaan heidän arkisten tarpeidensa perusteella. Aloitimme sähköisestä laskutuksesta, mutta nykyään kaikki yrityksen materiaali kulkee sähköisiä kanavia pitkin”, Tero kuvailee.

Reaaliaikainen näkymä talouteen syventää ymmärrystä liiketoiminnasta

Palomäen Pienkonehuollolle Visma Fivaldiin perustuva kirjanpitopalvelu oli selvä valinta, sillä edullinen hinta istui mainiosti pienyrityksen budjettiin. Yrittäjänä toimivan Marko Kallion sähköinen taloushallinto on myöhemmin yllättänyt helppokäyttöisyydellään ja informatiivisuudellaan – hallinnollisten rutiinitöiden sijaan aikaa jää pienkoneiden korjaamiselle sekä laadukkaalle asiakaspalvelulle.

“Lyhyen opastuksen jälkeen ohjelmiston käyttöönotto oli todella helppoa ja olemme voineet lisätä sähköisiä ominaisuuksia käyttöön sitä mukaa, kun tarpeita on tullut esiin. Pääsen nyt seuraamaan yritykseni kirjanpitoa reaaliaikaisesti, minkä lisäksi minulla on kokonaisvaltainen näkymä taloustilanteeseen. Olen iloinen siitä, että sähköinen kirjanpito säästää aikaani tuottavampaan työhön”, Marko kertoo.

Palomäen Pienkonehuolto on loistava osoitus siitä, kuinka näppärästi kirjanpidon asteittainen sähköistäminen onnistuu Visma Fivaldilla. Järjestelmä tarjoaa erinomaiset työkalut talouden seurantaan ja ennustamiseen, minkä ansiosta investointi on kannattava myös toimintaansa aloittaville yrityksille.

“Mielestäni parasta Fivaldissa on sen modulaarisuus, sillä sähköisiä palveluita voidaan tarpeen vaatiessa ottaa käyttöön vaikka yksi kerrallaan. Pidän tärkeänä myös sitä, että aikaani säästyy paperipostin vastaanottamisesta tai lähettämisestä muihin tärkeämpiin tehtäviin. Vaikka Fivaldi tarjoaa käyttäjälleen varsin syvällistä informaatiota taloudesta, on se esitetty helposti ymmärrettävällä tavalla. Voin ehdottomasti suositella Fivaldia kaikille – mielestäni kynnys sähköisen taloushallinnon kokeilemiseen on matala sen helppokäyttöisyyden ansiosta”, Marko kiittelee.

Haluatko tutustua Fivaldi-taloushallintoon?

 Varaa maksuton etäesittely sinulle sopivana ajankohtana.