Sähköinen verkkolaskutus

Fivaldin verkkolaskutus (ent. AutoInvoice) on Fivaldiin sisäänrakennettu ratkaisu laskujen sähköistämiseen.

Fivaldin verkkolaskutus tehostaa ja helpottaa laskutusta

Fivaldin verkkolaskutuksella lähetät ja vastaanotat verkkolaskut suoraan Fivaldista. Fivaldin verkkolaskutuksen palveluntuottajana toimii Maventa.

Saumatonta yhteensopivuutta

Sisäänrakennettuna verkkolaskupalvelu toimii saumattomana osana ohjelmistoa – ilman aikaavieviä tiedonsiirtoja ulkopuolisista laskutusohjelmistoista.

Automatisaatio tuo tehokkuutta

Verkkolaskutus tehostaa laskutusta poistamalla turhat manuaaliset prosessit. Lisäksi sähköinen, automatisoitu ratkaisu vähentää virheitä laskujen käsittelyssä.

Paikkariippumaton ratkaisu

Voit lähettää sekä käsitellä saapuvat laskut missä ja milloin vain. Vastaanottajat saavat laskut liitteineen nopeammin, varmemmin ja tietoturvallisesti.

Ota Fivaldin verkkolaskutus käyttöösi

Verkkolaskutuksen avulla laskut ovat nopeammin ja varmemmin perillä vastaanottajilla, jolloin laskujen maksuajat lyhenevät ja myyntisaatavien kierto nopeutuu.

Fivaldin verkkolaskutuksen palveluntuottajana toimii Maventa

Saapuvat laskut

Verkkolaskutuksen avulla saat kaikki saapuvat laskut suoraan Fivaldin ostolaskujen kierrätykseen. Skannauspalvelu muuttaa saapuvat paperi- ja PDF-laskut sähköiseen muotoon hyväksymistä varten.

Lähtevät laskut

Maventa-palvelussa voit lähettää laskut verkkolaskuna, tulostuspalvelun kautta sekä sähköpostilla, jos tämä lähetystapa on aktivoitu Maventa-tililläsi. Myös kuluttajien e-laskutuksen hallinta on helppoa ja automatisoitua.

Muut palvelut

Maventan tulostuspalvelun avulla voit lähettää kirjeitse suoraan Fivaldista myös muut tulosteet, kuten yhtiökokouskutsut ja tiedotteet.

Haluatko kysyä lisää Fivaldista? Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme ovat apunasi!

Pyydä tarjous Fivaldista tai kysy lisää palveluistamme:

  • Täyttämällä oheisen lomakkeen
  • Puhelimitse ma-pe klo 9-11 ja 12-16: +358 10 505 8463
  • Sähköpostitse: [email protected]

Varaa maksuton demo

Ongelmia kirjautumisen tai käytön kanssa?

  • Käyttäjätunnuksiin, salasanoihin tai Fivaldin käyttöön liittyvät kysymykset – saat nopeiten apua ottamalla yhteyttä omaan tilitoimistoosi tai sovellustukeen