Tapahtuma- ja koulutuskalenteri

Tältä sivulta löydät Fivaldin tulevia tapahtumia ja koulutuksia sisältävän tapahtumakalenterin sekä webinaaritallenteita.

Tapahtuma- ja koulutuskalenteri

Osa tapahtumista on avoimia kaikille taloushallinnosta kiinnostuneille, kun taas jotkin tilaisuudet kuuluvat laajempaan koulutusohjelmaan. Lue lisää tapahtumakuvauksista ja ilmoittaudu mukaan.

Maksuttomat webinaaritallenteet

Syvennä osaamistasi ja tutustu maksuttomiin webinaaritallenteisiin. Webinaaritallenteet tarjoavat konreettisia idoita ja keinoja tilitoimistopalveluiden kehittämiseen sekä yrityksen taloushallinnon hoitoon.

Webinaaritallenne & artikkeli: Miten viet mappiasiakkaasi sujuvasti sähköiseen taloushallintoon?

Tässä webinaarissa opit, miten tilitoimiston kannattaa käytännössä toimia, jos haluaa sähköistää asiakkaansa sujuvasti.

Webinaaritallenne & artikkeli: Taloushallinnon sähköistäminen – pk-yritysten syyt ja epäilykset

Tässä webinaarissa opit miten hälvennät tilitoimistosi asiakkaiden epäilyksiä sähköistää taloushallintonsa.

Webinaaritallenne & artikkeli: Miten tilitoimistopalvelut kannattaa hinnoitella ja tuotteistaa?

Moni tilitoimisto paketoi ja hinnoittelee palvelunsa tavalla, joka tekee ostamisesta tarpeettoman hankalaa. Tässä webinaarissa opit miten tilitoimistopalvelut kannattaa hinnoitella ja tuotteistaa.

Webinaaritallenne & artikkeli: Tilitoimiston tehokas asiakashankinta

Tilitoimistolle uusia asiakkaita – mistä ja miten? Tässä webinaarissa opit mihin sinun kannattaa myynnissäsi ja markkinoinnissasi keskittyä.

Webinaaritallenne & artikkeli: Miten pk-yritykset valitsevat itselleen tilitoimiston?

Tässä tilitoimistojen edustajille tarkoitettussa webinaarissa kerromme, miten ja millä perustein tilitoimisto tyypillisesti valitaan.

Webinaaritallenne: Parempaa talouden johtamista

Tässä tilaisuudessa keskusteltiin yrityksen talouden suunnitelmallisesta ja ennakoivasta johtamisesta sekä siitä, mitä talouden johtamisen työkaluilta ja tilitoimistopalveluilta kannattaa vaatia.

Koulutusten ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Voit peruuttaa osallistumisesi koulutukseen viimeistään viimeisenä kuluttomana peruutuspäivänä. Sen jälkeen peruutuksesta veloitetaan 50% koulutuksen hinnasta.

Mikäli henkilö ei ilmaannu koulutukseen lainkaan eikä ole perunut osallistumistaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Esteen sattuessa voidaan osanottajan tilalle vaihtaa kuluitta toinen henkilö. Mikäli peruutus tehdään viimeisen kuluttoman peruutuspäivän jälkeen, veloitetaan 50% koulutuksen hinnasta. Viimeinen kuluton peruutuspäivä on ilmoitettu koulutuksen tiedoissa.

Tarjoilut vaihtelevat koulutuksittain, tarkemmat tiedot löydät koulutuksen ilmoittautumissivulta. Visma varaa oikeuden peruuttaa kurssin, mikäli osallistumismäärä on liian pieni.