Monipuolisia tilitoimistopalveluja yhden ohjelmiston taktiikalla

Kiilunen Consulting on vuonna 2010 perustettu kasvava tilitoimisto, joka tuottaa asiakkailleen monipuolisia taloushallinnon palveluita. Yrittäjät Sanna ja Jukka-Pekka Kiilunen pyörittävät tilitoimistoa nyt kahdessa toimipisteessä, Ähtärissä ja Kangasalla. 

– Visma Fivaldi on otettu käyttöön tilitoimistossa jo vuonna 2011 kirjanpitoon ja palkanlaskentaan. Ohjelmiston osalta Sannalle ja J-P:lle on tärkeää, että kaiken pystyy hoitamaan yhdellä järjestelmällä. “Meille on tärkeää, että meillä on vain yksi järjestelmä käytössä. Se helpottaa asioita huomattavasti”, kertoo J-P. 

Kiilunen Consulting on onnistunut kasvattamaan toimintaa tuloksekkaasti ja tällä hetkellä tilitoimisto työllistää yrittäjien lisäksi kolme työntekijää. “Aloitimme ihan perinteisistä paperikirjanpidoista ja siitä on pikkuhiljaa kasvatettu toimintaa, laajennettu palveluita ja sähköistetty asiakkaita”, kertovat Sanna ja J-P. 

Fivaldin avulla hoituvat sekä sähköiset, osasähköiset että perinteiset asiakkuudet

Kiilunen Consultingilla hoidetaan sekä paperisia, sähköisiä että osasähköisiä asiakkuuksia. Osalla asiakkaista on esimerkiksi jokin tietty osio, kuten myynti- tai ostoreskontra tai molemmat sähköistetty. “Työ on muuttunut paljon kymmenessä vuodessa. Olemme siirtyneet täysin paperisesta sähköiseen suuntaan ja palvelemme tällä hetkellä myös täysin sähköisiä asiakkaita”, kertoo Sanna. 

– “Fivaldi on kokonaisuudessaan tehokas järjestelmä. Sähköisten ominaisuuksien käyttäminen säästää aikaa sekä asiakkaalta että kirjanpitäjältä, lisäksi kirjanpito on hyvin ajantasaista”, kertoo J-P.

– Vaikka sähköisten asiakkuuksien kautta saadaan paljon tehokkuutta tekemiseen, eivät kaikki tilitoimiston asiakkaat sitä kuitenkaan tarvitse. “Näen, että perinteinen kirjanpito tulee vielä pitkään olemaan helppoa ja edullista pienille yrityksille”, kertoo Sanna. “Haluamme palvella jatkossakin kaiken kokoisia asiakkaita, sekä sähköisiä että perinteisiä. Fivaldi on tähän hyvä järjestelmä”, kertovat Kiiluset. 

Visma Fivaldin avulla palvelupaketin voi räätälöidä asiakastarpeen mukaan

J-P ja Sanna ovat huomanneet, että asiakkaat vaativat tilitoimistolta enemmän kuin ennen. “Asiakkaat ovat koko ajan kiinnostuneempia omista asioistaan ja kyselevät raporteista. Positiivista on se, että töitä riittää ja meille pienemmille toimijoille tuntuu olevan kysyntää. Henkilökohtainen palvelu on entistä tärkeämpää”, kertovat Kiiluset. 

“Hyvä puoli Fivaldissa on myös se, että pystymme ottamaan kaiken kokoisia asiakkaita. Osto- ja myyntireskontrat toimivat hyvin ja kirjanpitonäkökulmasta perinteinen kirjanpitopuoli on tehokas ja looginen. Nyt olemme ottaneet myös sähköisen arkiston parempaan käyttöön, joten sähköisten asiakkaiden osalta mapeista on päästy eroon”, kertoo J-P. 

Yhteistyö Visman kanssa toimii

– Kiiluset ovat olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Visman kanssa. “Yhteistyö Visman kanssa on sujunut hyvin. Meillä on Visman puolelta oma yhteyshenkilö, joka pitää meihin yhteyttä. Ongelmat ovat tähän mennessä ratkenneet hyvin ja etäyhteys on pelannut ongelmien ilmaantuessa. Asioita hoidetaan hyvin ja vastataan säntillisesti kysymyksiin”, kertoo Sanna. 

– Myös yhteistyö Visman kanssa toimii hyvin. Ohjelmistotuki vastaa nopeasti, ja vaikeissa kysymyksissä puhelin ja etäyhteys toimivat hyvin. 

Myös Fivaldi on palvellut hyvin kasvavan tilitoimiston tarpeita. “Suosittelen Fivaldia ilman muuta – ja varsinkin pienille tilitoimistoille. Hinnaltaan ohjelmisto on oikein sopiva käyttäjätunnusten osalta. Myös asiakkaille myytävät tunnukset ovat järkevän hintaisia ja Fivaldia on helppo ja mukava myydä asiakkaille”, kertovat Sanna ja J-P. 

– “Meidän ei ole tarvinnut miettiä vaihtamista”, päättävät Kiiluset. 

Asiakas: Kiilunen Consulting

Visma-ratkaisu: Visma Fivaldi tilitoimistoille

Haaste: Palvella monipuolisesti sekä sähköisiä, osasähköisiä että perinteisiä asiakkaita.

Ratkaisu: Visma Fivaldin avulla voidaan tarjota palveluita sekä perinteisille että sähköisille asiakkaille.

Hyödyt: Fivaldi mahdollistaa asiakkaiden sähköistämisen, joka tuo lisää nopeutta tilitoimiston työhön. Palvelee kaikkien asiakkaiden tarpeita.

Haluatko tutustua Fivaldi-taloushallintoon?

 Varaa maksuton etäesittely sinulle sopivana ajankohtana.