Fivaldin tuotekehitys

Fast & Furious parantaa Fivaldia nopeasti ja asiakaslähtöisesti

2 min luku | 3.1.2023

Fivaldiin vastikään perustettu Fast & Furious -tuotekehitystiimi toteuttaa nopealla aikataululla asiakkaidemme toiveita. Uuden tiimin tarkoitus on parantaa Fivaldia nopeasti asiakkaiden pienkehitysehdotusten pohjalta.

Fivaldin suunnittelutiimiä vahvistettiin merkittävästi vuoden 2022 aikana, ja samalla nostettiin käyttäjän tarpeet entistä vahvemmin tuotekehityksen keskiöön. Fivaldin asiakkaiden parissa tehtiin, ja tullaan tekemään jatkossakin, kymmenittäin haastatteluita, mielipidemittauksia ja käytettävyystestejä ohjelmiston kehityksen tueksi.

Fivaldin käyttäjiä kuunnellaan jatkossa entistäkin tarkemmalla korvalla – käyttäjät tulevat aidosti olemaan mukana jokaisessa tärkeässä päätöksessä, jonka teemme tuotteen uudistamiseksi. Näin varmistamme sen, että Fivaldista tulee päivä päivältä tehokkaampi, helppokäyttöisempi ja hyödyllisempi ohjelmisto asiakkaillemme.

”Näin varmistamme sen, että Fivaldista tulee päivä päivältä tehokkaampi, helppokäyttöisempi ja hyödyllisempi ohjelmisto asiakkaillemme.”

Kaikista nopein ja suoraviivaisin keinomme auttaa Fivaldin käyttäjiä ovat asiakkaidemme toiveiden perusteella toteutetut pienkehitysehdotukset. Näitä toiveita toteuttamaan perustimme vastikään kokonaan uuden Fast & Furious -tuotekehitystiimin. F&F-tiimin tavoitteena on toteuttaa nopealla tahdilla asiakkaidemme toiveita ja parantaa Fivaldia asiakaslähtöisesti kehitysehdotusten pohjalta.

Seuraavassa muutamia esimerkkejä Fast & Furious -tiimin toteuttamisesta kehitysideoista:

  • Myynninhallinnan laskulistaa korjattiin niin, että yksittäiseltä laskulta palattaessa listaan aiemmin tehdyt suodatukset eivät katoa. Tämä oli todella toivottu parannus, joka sujuvoittaa monien asiakkaidemme arkea Fivaldin parissa
  • Toinen Myynninhallintaan toivottu parannus oli automaattinen kohdistus hyvityslaskuille. Nyt Fivaldista löytyy sekin, kiitos Fast & Furious -tiimin.
  • Fivaldin kaikkiin raportteihin on lisätty mahdollisuus hakea ja valita yrityksiä nimen tai yritysnumeron perusteella

Vuoden 2023 startti Fast & Furious -tiimillä näyttää seuraavalta:

  • Työn alla on Fivaldin Kumppanipäivillä 2022 käytyjen keskustelujen mukaisia parannuksia. Saimme arvokasta palautetta monilta asiakkailtamme ja tulemme kehittämään Fivaldia sen mukaisesti. Kiitokset hienoista ideoista!
  • Useita pienparannuksia Ostoreskontraan
  • Useita pienparannuksia Kirjanpitoon
  • Uudistuneen Sovellusikkunan värien ja kontrastien optimointia

Puuttuuko oma suosikkisi listalta? Onko mielessäsi kehitysehdotus, joka Fivaldiin tulisi ehdottomasti toteuttaa? Laita viestiä meille: [email protected]

Lue lisää Fivaldin tuotekehityksen suunnitelmista.

Tuomo Kekoni

Tuomo Kekoni toimii Fivaldin Design Leadina.