Fivaldin tuotekehitys

Kevättä Fivaldissa – tuotekehityksen kuulumisia

2 min luku | 9.5.2023

Terveisiä Fivaldin tuotekehityksestä! Kevät rullaa tehokkaasti eteenpäin, kun teemme töitä suurten uudistusprojektien parissa.

Asiakkaiden toiveita kuullen muun muassa

  • uudistamme Fivaldin pankkiyhteyden
  • tuomme kirjanpitäjälle näkymän päivittäisten tehtävien hallintaan
  • parannamme yritysasiakkaan etusivua, jotta saat yrityksen taloudellisesta tilanteesta käsityksen helposti yhdellä katsauksella
  • uudistamme Fivaldin elementtien hallintaa, jotta käyttökokemuksesi olisi jatkossa parempi ja yhtenäisempi Fivaldin eri sovelluksien välillä.

Olemme näiden isojen uudistusten työstämisen rinnalla toteuttaneet koko joukon pienempiä parannuksia kuittienhallintaan, kierrätysryhmiin ja tilaustenkäsittelyyn. Seuraavana uudistamme Fivaldin kirjautumissivua ja julkaisemme uuteen sovellusikkunaan paranneltuja värikontrasteja, jotta eri kentät erottuvat selkeämmin arjen työssä.

Pankkiyhteyden uudistaminen

Tulemme korvaamaan Fivaldin pankkiyhteyden uudella ratkaisulla, joka nopeuttaa huomattavasti tilitoimiston arkea. Uudistuksen jälkeen pankkitiedostoja ei tarvitse noutaa manuaalisesti, vaan lataus ja jakelu tapahtuvat suoraan oikeaan yritykseen. Myöskään maksuaineistoja ei tarvitse enää toimittaa Fivaldista erikseen, vaan tämä tapahtuu automaattisesti.

Yrityskäyttäjän näkökulmasta toiminnot lisääntyvät, kun jatkossa omat laskunsa voi laittaa maksuun jouhevasti, ilman toimia tilitoimiston puolelta. Mahdollistamme myös tilitoimiston asiakkaalle pankkitilien reaalisaldojen ja valuuttakurssien päivittämisen suoraan Fivaldista. 

Työn alla on tällä hetkellä erityisesti maksuaineistojen lähettäminen sekä roolien määrittely. Suunnittelemme yhteistyössä asiakkaiden kanssa työkalua, joka mahdollistaa sujuvan siirtymän vanhasta pankkiyhteydestä uuteen. Pankkiyhteyden uudistus kytkeytyy moneen Fivaldin osa-alueeseen, joten työsarkaa riittää!

Yritysasiakkaan talousnäkymä

Asiakaspalautteissa on noussut selvästi esiin kirjanpitäjien tarve saada esitettyä yrityksen taloudellisesta tilanteesta kertovia tunnuslukuja helpommin ja selkeämmin. Tähän tarpeeseen vastataksemme uudistamme yritysasiakkaan etusivua ja tuomme sinne helposti hallinnoitavia ja muokattavia graafeja sekä tunnuslukuja – mukaan lukien erittäin pyydetyn kassavirtaennusteen.

Kirjanpitäjän tehtävienhallinta 

Kirjanpitäjän arjessa toistuvat, toimenpiteitä vaativat aineistot ja poikkeustilanteet nousevat jatkossa kootusti näkyviin etusivulle ja nopeuttavat päivittäisten työtehtävien hoitamista. Uusi kirjanpitäjän etusivu kokoaa siis asiakasyritysten tehtävät, kuten kirjaamattomat kuitit, käsittelyä kaipaavat ostolaskut sekä maksuihin liittyvät poikkeustilanteet, selkeäksi näkymäksi, josta on suora pääsy tehtävien hoitamiseen.

Muun muassa tällaisten uudistusten parissa työskentelemme Fivaldin tuotekehityksessä. Jos sinulla on palautetta tai ideoita Fivaldin kehittämiseen, vastaanotamme niitä erittäin mielellämme. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Fivaldi

Fivaldi on taloushallinto-ohjelma tilitoimistoille ja PK-yrityksille. Järkevän hintainen Fivaldi on luotettava, kotimainen ohjelmisto yrityksen talouden hoitoon ja tilitoimistoyhteistyöhön.